Specula nå tilgjengelig hos Intersport Eidsvoll - Specula

Specula nå tilgjengelig hos Intersport Eidsvoll

Vi er glade for å kunngjøre at Specula nå er tilgjengelig hos Intersport Eidsvoll. Dette samarbeidet gjør våre kvalitetsbriller lett tilgjengelige for sportsentusiaster i området.

Om Intersport Eidsvoll

Intersport Eidsvoll er en etablert sportsbutikk som spesialiserer seg på klubb tøy, sykkel om sommeren og ski om vinteren. Butikken tilbyr en rekke tjenester som er skreddersydd for å møte behovene til sine kunder:

  • Skioppmåling: Nøyaktig oppmåling for å finne riktig ski for kundens behov.
  • Sliping og prepping: Profesjonell sliping og prepping av nordiske ski, alpinski og snowboard.
  • Skøytesliping: Presis sliping for å holde skøytene i toppform.
  • Fotanalyse: Grundig fotanalyse for å finne riktig fottøy.
  • Sykkelverksted: Profesjonelt verksted som sørger for at sykkelen er klar for sommerens eventyr.

Hva betyr dette for deg?

Med dette samarbeidet kan vi nå tilby Specula's briller til et bredere publikum. Våre briller kombinerer skandinavisk design med høy funksjonalitet, og er ideelle for både sommer- og vinteraktiviteter.

Vi inviterer alle til å besøke Intersport Eidsvoll for å se vårt utvalg av briller og få eksperthjelp fra deres erfarne personale. Dette samarbeidet sikrer at våre produkter er tilgjengelige for de som ønsker kvalitet og pålitelighet i sitt utstyr.

Kontakt og Besøk

Du finner Intersport Eidsvoll på Gladbakkvegen 1 - 2070 RÅHOLT, eller du kan kontakte dem på 63 95 18 00 for mer informasjon om tilgjengelige produkter og tjenester.

Takk for din interesse i Specula. Vi ser frem til å fortsette å levere høykvalitets briller som forbedrer din sportsopplevelse.

Med vennlig hilsen,

Specula Teamet