Specula nå tilgjengelig hos Sport 1 Kristiansand - Specula

Specula nå tilgjengelig hos Sport 1 Kristiansand

Vi er glade for å kunngjøre at Specula nå er tilgjengelig hos Sport 1 Kristiansand. Dette samarbeidet gir sportsentusiaster muligheten til å oppleve våre kvalitetsbriller hos en butikk som deler vår lidenskap for kvalitet og funksjonalitet.

Om Sport 1 Kristiansand

Sport 1 Kristiansand er en velrenommert sportsbutikk som tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester for aktive mennesker. Butikken er kjent for sitt brede utvalg av sportsutstyr og klær, samt deres ekspertise innen flere sportsgrener.

Hva betyr dette for deg?

Med dette samarbeidet kan vi nå tilby Specula's briller til et bredere publikum. Våre briller kombinerer skandinavisk design med høy funksjonalitet, og er ideelle for både sommer- og vinteraktiviteter.

Vi inviterer alle til å besøke Sport 1 Kristiansand for å se vårt utvalg av briller og få eksperthjelp fra deres erfarne personale. Dette samarbeidet sikrer at våre produkter er tilgjengelige for de som ønsker kvalitet og pålitelighet i sitt sportsutstyr.

Kontakt og Besøk

Du finner Sport 1 Kristiansand på Barstølveien 31-35, 4636 Kristiansand. For mer informasjon om tilgjengelige produkter og tjenester, kan du besøke deres nettside sport1.no eller kontakte dem på telefon 38 14 11 70.

Takk for din interesse i Specula. Vi ser frem til å fortsette å levere høykvalitets briller som forbedrer din sportsopplevelse.

Med vennlig hilsen,

Specula Teamet