Specula nå tilgjengelig hos Intersport Ål - Specula

Specula nå tilgjengelig hos Intersport Ål

Vi er glade for å kunngjøre at Specula nå er tilgjengelig hos Intersport Ål. Dette samarbeidet gir sportsentusiaster muligheten til å oppleve våre kvalitetsbriller hos en butikk kjent for sitt brede utvalg og ekspertise.

Om Intersport Ål

Intersport Ål er en sportsbutikk som tilbyr et omfattende spekter av tjenester, inkludert:

  • Skioppmåling og preparering: Profesjonell oppmåling for å finne riktig ski, samt sliping og prepping av nordiske ski, alpinski og snowboard.
  • Sykkelverksted: Profesjonelt sykkelverksted for vedlikehold og reparasjon.
  • Skøytesliping: Presis sliping av skøyter for optimal ytelse.

Hva betyr dette for deg?

Med dette samarbeidet kan vi nå tilby Specula's briller til et bredere publikum. Våre briller kombinerer skandinavisk design med høy funksjonalitet, og er ideelle for både sommer- og vinteraktiviteter.

Vi inviterer alle til å besøke Intersport Ål for å se vårt utvalg av briller og få eksperthjelp fra deres erfarne personale. Dette samarbeidet sikrer at våre produkter er tilgjengelige for de som ønsker kvalitet og pålitelighet i sitt utstyr.

Kontakt og Besøk

Du finner Intersport Ål på Sundrevegen 97, 3570 Ål. For mer informasjon om tilgjengelige produkter og tjenester, kan du kontakte dem på telefon 32 08 12 80.

Takk for din interesse i Specula. Vi ser frem til å fortsette å levere høykvalitets briller som forbedrer din sportsopplevelse.

Med vennlig hilsen,

Specula Teamet