Specula nå tilgjengelig hos Intersport Brotorvet - Specula

Specula nå tilgjengelig hos Intersport Brotorvet

Vi er glade for å kunngjøre at Specula nå er tilgjengelig hos Intersport Brotorvet. Dette samarbeidet gjør våre kvalitetsbriller lett tilgjengelige for sportsentusiaster i regionen.

Om Intersport Brotorvet

Intersport Brotorvet er en veletablert sportsbutikk kjent for sitt brede utvalg og ekspertise innen bla fiske, sykler, og bekledning. Butikken tilbyr et omfattende utvalg av tjenester for sine kunder:

  • Fiskeutstyr: Bredt utvalg av fiskeutstyr, inkludert råd og veiledning fra erfarne ansatte.
  • Sykkelverksted: Profesjonelt verksted som sørger for at sykkelen din er i topp stand.
  • Bekledning: Stort utvalg av sports- og fritidsbekledning for alle årstider og aktiviteter.

Hva betyr dette for deg?

Med dette samarbeidet kan vi nå tilby Specula's briller til et bredere publikum. Våre briller kombinerer skandinavisk design med høy funksjonalitet, og er ideelle for både fiske, sykling og andre utendørsaktiviteter.

Vi inviterer alle til å besøke Intersport Brotorvet for å se vårt utvalg av briller og få eksperthjelp fra deres erfarne personale. Dette samarbeidet sikrer at våre produkter er tilgjengelige for de som ønsker kvalitet og pålitelighet i sitt utstyr.

Kontakt og Besøk

Du finner Intersport Brotorvet på Amfi Brotorvet, Gangveien 10, Stathelle. For mer informasjon om tilgjengelige produkter og tjenester, kan du kontakte dem på telefon 35 96 87 66.

Takk for din interesse i Specula. Vi ser frem til å fortsette å levere høykvalitets briller som forbedrer din sportsopplevelse.

Med vennlig hilsen,

Specula Teamet