Retur & Bytte

Hvordan returnerer eller bytter jeg en vare?

Hvis du ønsker å bytte størrelse eller farge på et produkt må du returnere varene og legge inn en ny bestilling i nettbutikken. Ønsker du å levere tilbake et produkt vil pengene bli refundert deg når pakken har ankommet lageret vårt. Før du returnerer, vennligst ta kontakt via e-post på kundeservice@specula.no

Hvilke produkter kan jeg returnere?

Ethvert produkt kjøpt specula.no kan returneres innen 30 dager etter mottak. Hvis pakken eller produktet er skadet på grunn av feil bruk eller uaktsomhet, kan ikke produktet returneres.

Jeg har mottatt en skadet gjenstand, og jeg ønsker å returnere den.

Ta kontakt med vår kundeservice på kundeservice@specula.no du vil motta hjelp. Ikke send noe tilbake til oss før du har kommet i kontakt med oss og mottatt bekreftelse. Vi må innhente tydelig informasjon om skadens art før vi bekrefter detaljer om retur av produkter.

Hva er fristen for å returnere en vare jeg har kjøpt?

30 dager fra datoen du mottar en vare.

Hvordan håndterer du en returnert vare?

Send oss en e-post til kundeservice@specula.no, så vil vår kundeservice hjelpe deg.

Hvordan returnerer jeg en vare jeg kjøpte fra en butikk?

Vi kan bare motta varer som er kjøpt fra specula.no. Hvis du har kjøpt en vare fra en butikk så ta kontakt med dem direkte, og de vil hjelpe deg.

Jeg har mottatt en vare som en gave. Kan dette returneres?

Ja, hvis dette er kjøpt på specula.no kan du returnere varen innen 30 dager etter at den er levert. Vi trenger navnet på kjøperen og krever også at varen er i sin opprinnelige tilstand med alle sine koder vedlagt. Ta kontakt med vår kundeservice for å bekrefte. Hvis varen er kjøpt i en butikk, så ta kontakt med dem direkte.

Når får jeg pengene mine tilbake?

Når vi har mottatt den returnerte varen, refunderer vi pengene dine til samme konto som betalingen ble gjort på. Vær oppmerksom på at eventuelle forsendelseskostnader ikke vil bli refundert. Avhengig av banken din, vil det normalt ta mellom 2-5 virkedager for pengene å nå kontoen din.